Chuchuhuasi 100 g.
Opis
WŁAŚCIWOŚCI CHUCHUHUASI:
Chuchuhuasi działanie kory
KRAJ POCHODZENIA: Peru
100°C - doprowadzić do wrzenia
20 minut gotować
3x dziennie 1 szklankę
Instrukcja przygotowania naparu ziołowego z Chuchuhuasi:
Jedną łyżeczkę (4 g) suszonej kory zalejemy 1 litrem zimnej wody, doprowadzimy do wrzenia i gotujemy na średnim ogniu przez 20 minut, przecedzimy i pijemy 1 szklankę 3 razy dziennie w cyklu tygodniowym. Następnie tygodniowy okres przerwy.SKŁAD:
100% Chuchuhuasi (Maytenus laevis) – suszona, rozdrobniona kora drzewa.
OSTRZEŻENIE: Nie należy przekraczać zalecanej dawki dziennej suplementu diety Chuchuhuasi. Produkt nie jest przeznaczony jako substytut zróżnicowanej diety. Produkt nie jest przeznaczony dla dzieci do 3 roku życia, kobiet w ciąży oraz kobiet karmiących. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Składować w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze do 25oC, starannie zamknięte. Przechowywać w oryginalnym