Koper włoski z galgantem w pastylkach 120 szt.
Opis
Koper włoski- dolegliwości trawienne, wzdęcia, zgaga, bóle żołądka, nadkwasota, zapalenie żołądka, wrzody żołądka i dwunastnicy, błędy dietetyczne. Ma odczyn zasadowy, neutralizuje kwas żółciowy. Redukuje intensywny zapach z ust spowodowany niewłaściwym trawieniem. Poprawia nastrój, cerę i zapach ciała.
Galgant - właściwości rozkurczowe; św. Hildegarda uważała go za jeden z najskuteczniejszych środków na wzdęcia, mdłości, witalizację układu krążenia
Składniki: cukier mleczny, koper włoski sproszkowany 20 %, galgant - korzeń sproszkowany 20 %, środki uwalniające: celuloza, talk, krzemionka. Bez sztucznych barwników. Przyjemny smak, lekko pikantny.
Zawartość: 120 sztuk
Producent: JURA, 78464 Konstanz, Niemcy.
Dystrybutor: Polskie Centrum św. Hildegardy dr Alfreda Walkowska